Weekendje weg Groningen


Weekendje weg Groningen. Vakantie? Late vergadering? Conferentie? Hier vindt u zeker een geschikte slaapplek. Van eenvoudig tot zeer luxe, van voordelig overnachten tot stijlvolle hotels voor een ruimer budget.


Of u nu een camping, bed and breakfast, trekkershut, hotel, jeugdherberg, huisje of een overnachting in een tipi, luxe stacaravan, boomhut of legerbarak zoekt……Slaap lekker tijdens uw weekendje weg!

Bekijk alle uitjes in Groningen

Muzeeaquarium in Delfzijl

Weekendje weg in Groningen. De leukste zeedieren, die zijn te vinden in het zeeaquarium van Muzeeaquarium Delfzijl! Dit zeeaquarium is spannend gebouwd in een echte bunker uit de Tweede Wereldoorlog.

De bewoners van deze bunkers zijn planten en dieren uit de Nederlandse Noordzee en Waddenzee. In dit zeeaquarium zwemmen onder andere haaien, zeebaarzen, roggen, garnalen, kreeften en lipvissen!

En ga vooral ook even langs de aaibak, want hier mogen de zeedieren zelfs geaaid worden!

Aunty Bed & Breakfast

Weekendje weg in Groningen. Overnachten op zeven minuten afstand van de stad Groningen maar wel genieten van de rust en ruimte van het platteland?

Dat kan bij Aunty Bed & Breakfast! Aunty is een luxe overnachtingsplek waar u één of meerdere nachten kunt verblijven, zowel geschikt voor toeristen als voor zakenlieden.

Er zijn vier kamers aanwezig en een grote eetkamer. Daarnaast kunt u bij lekker weer genieten op het bijzondere terras in de prachtige tuin. De omgeving biedt ook uitgebreide mogelijkheden, zowel op natuur- als op cultuurgebied. Op loopafstand vindt u bijvoorbeeld molen Entreprise, maar ook het Zuidlaardermeer ligt op slechts enkele kilometers afstand.

Zeer geschikt voor allerhande watersportactiviteiten! Omdat de stad Groningen vlakbij gelegen is, zijn de mogelijkheden legio. Van gezellige cafeetjes tot mooie musea, u vindt er alles! Boek nu snel een overnachting bij Aunty Bed en Breakfast!

Zus Enzo Kunst & Cadeaus

Weekendje weg in Groningen. Op zoek naar een uniek cadeau of iets moois voor uw eigen huis? Dan bent u bij Zus Enzo in Westeremden aan het juiste adres.

In dit sfeervolle en eeuwenoude dorp in Groningen kunt u een bezoek brengen aan museum De Weem.

Van mei tot en met oktober kunt u hier elk jaar werken zien van kunstschilder Henk Helmantel. Tijdens het tentoonstellingsseizoen is ook de winkel Zus Enzo geopend op de donderdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag vanaf half 2.

De meeste giclées van Henk Helmantel zijn op voorraad, als u een giclée van een andere kunstenaar zoekt kunt u het beste van tevoren even informeren. Naast giclées vindt u hier cadeaus voor huis en tuin, kaarten, streekproducten, gedichtenbundels en boeken.

Op de website kunt u kiezen uit meer dan 350 giclées van verschillende kunstenaars, naast Henk Helmantel onder andere van Rein Pol, Pieter Pander, Joke Frima en Carla Rodenberg. U kunt de giclée van uw keuze laten voorzien van een bijpassende lijst. Zus Enzo: Kunst voor een betaalbare prijs!