Wattedoenvandaag.nl steunt Make-A-Wish

Make a wish logoIeder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen.

 

Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft niet alleen deze kinderen maar het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte. Om deze wensen te vervullen steunt Make-A-Wish Nederland op donateurs, vrijwilligers en fondsenwervende acties. Meer hulp betekent dat meer wensen in vervulling gaan.

Kijk voor voorbeelden van wensvervullingen en wat u kunt doen om deze wensen uit te laten komen op www.makeawishnederland.org.

Kom ook in actie

Kom ook in actie voor Make-A-Wish Nederland en geef kinderen tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte het onbetaalbare geschenk geen patiënt maar weer kind te zijn.

Bekijk wat je kunt doen op www.makeawishnederland.org

Over Make-A-Wish Nederland

Ieder kind wil kind zijn. Ook kinderen met een levensbedreigende ziekte. Make-A-Wish Nederland, voorheen Doe Een Wens, bestaat al sinds 1989 en vervult ieder jaar ruim 500 liefste wensen van kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar met een levensbedreigende ziekte.

Kinderen voor wie het leven voor een groot deel bestaat uit angst, zorgen en ziekenhuisbehandelingen. Make-A-Wish Nederland haalt deze kinderen uit de zorgen en laat ze door het vervullen van hun liefste wens weer kind zijn in plaats van patiënt. Dit geeft deze kinderen maar ook het hele gezin kracht en energie voor de toekomst.

Make-A-Wish Nederland kan dit allemaal realiseren dankzij de inzet van ruim 400 vrijwilligers. Giften en fondsenwervende acties (geld, maar ook in natura) van bedrijven, clubs, scholen en (sport)verenigingen zijn samen met de structurele steun van donateurs en sponsoren noodzakelijk. Make-A-Wish Nederland ontvangt geen overheidsbijdrage.